Törölköző: 30x50 cm, 100% ffrottír, 30C-on mosható

Szappan: 90 g

Normál és száraz, vagy érzékeny bőr kiváló tisztálkodószere ez a krémes, illatmentes "Zöld körte" nevű kecsketejes szappan avokádóolajjal! Krémes, ápoló szappanról van szó, melynek lágy habja szinte bevonja bőrünket fürdés közben. Az avokádóolaj gazdagságával kiegészíti a szappan többi összetevőit, egy karakteres, de nem tolakodó szappant adva, melyet a legérzékenyebb bőrűek, és a kicsik is bátran használhatnak! Nincs benne semmilyen illatanyag, csak az összetevők enyhe mandulás aromáját lehet érezni. Magas shea vaj tartalma vigyáz bőrünkre, a kecsketej extra zsírozást biztosít, csökkenti az irritációt, míg az avokádóolaj regeneráló hatásával segíti az érzékeny bőr ápolását. 

Nevét az avokádó gyümölcs zöld színéről és formájáról kapta, melynek húsa hasonlóan a körtéhez, tápanyagokban gazdag, vastag és krémes. A sötétzöld olajoktól a szappan is enyhén zöldes-sárgás színben játszik. 

Miből áll a szappan?

 • kecsketej higítatlanul kerül a szappanba a folyadékfázis részeként, így a lehető legnagyobb arányban megtartja ápoló, vitaminokban gazdag hatóanyagait. Krémesít, nyugtatja a bőrt, igazi luxus alapanyag. A szappan legnagyobb részét alkotja.
 • A finomítatlan shea vaj gazdag E vitaminban és polifenolokban, krémesíti a szappant, gazdag, ápoló hatást ad. 
 • kókuszvaj kiváló szappan alapanyag, keményíti a szappant és sűrű habot biztosít. Alacsonyabb mennyiségben használtunk fel belőle, hogy biztosan ne szárítson, de még megfelelően kemény szappant kapjunk.
 • Az olívaolaj klasszikus szappan összetevő, jól ápolja a bőrt, krémessé teszi a szappant, ideális érzékeny bőrre is. Ebből a sűrű, extra szűz változatot használtuk fel.
 • A gazdag avokádó olaj segíti a krémességet és az ápoló hatást, regeneráló, el nem szappanosítható összetevői erősitik a bőrt, bőrpuhító és antioxidáns. Kifejezetten érzékeny, száraz, vízhiányos és sérült bőrre ajánlják. Ideális kisbabák ápolására is. 
 • ricinus olaj vastag ápoló olaj, segíti a szappan habzását, finom lágy habot ad, és krémes szappant hoz létre.

Kinek ajánljuk?

 • Normál vagy száraz bőrre, akár ekcémásoknak is. Ez a szappan nem szárít úgy mint a legtöbb sima szappan, mivel gazdag zsíros összetevői szinte krémezik a bőrt fürdés során.
 • Az avokádó szerelmeseinek, ez a sűrű zöld olaj méltó  kiegészítője az olívaolaj tápláló hatásának. 
 • Kisgyermekeknek akár fél éves kortól, fürdető mellett vagy helyett.
 • Mindenkinek, aki szereti a gazdag shea vajas szappanokat, vagy a kecsketejes szappanokat.
 • Akik érzékenyek az illatanyagokra vagy illóolajokra a szappanokban, mivel ez a szappan is illatmentes.


Összetevőkteljes kecsketej, finomítatlan shea vaj, extra szűz olíva olaj, kókuszvaj, hidegen sajtolt avokádó olaj, hidegen sajtolt ricinus olaj