Hónap terméke

Március Hónap Termékei Abroszaink

Egész hónapban !!! 25% kedvezménnyel !!! kínáljuk 12 féle méretben a 4 legkedveltebb abroszunkat. Havasi Gyopár, Jázminvirág, Őszi rózsa és Porcelánrózsa modelljeink közül választhat most hatalmas kedvezménnyel. Egy gyönyörű romantikus abrosz nagyon szépen mutat az ünnepi asztalon, de a hétköznapokon is. Válogasson már most ajándékot a jövő hónapban ünneplő szülinaposoknak, névnaposoknak vagy akár Nőnapra vagy a húsvéti ünnepi asztalra 25% kedvezménnyel.

Az akció, más párhuzamosan futó akcióval nem összevonható.

Minden hónapban elérhető a Hónap Terméke kedvezményes áron!

Szeretnénk Önnek kedveskedni egész esztendőben legnépszerűbb termékeinkkel, ezért havonta új közkedvelt modellt, a Hónap Termékét ajánljuk nagyon kedvező áron.

Minden egyes hónapban kedvezményes áron kiajánljuk az elmúlt hónap legkelendőbb termékét, amelyet az adott hónap folyamán minden nap csökkentett áron vásárolhat meg webshopunkban.

Ugye, milyen kecsegtető ajánlat?! ..., ezért tényleg érdemes gyakran ellátogatni a Csipkelengye webshopjába.

Az akció, más párhuzamosan futó akcióval nem összevonható.

 

Március Hónap Termékei Abroszaink

Egész hónapban !!! 25% kedvezménnyel !!! kínáljuk 12 féle méretben a 4 legkedveltebb abroszunkat. Havasi gyopár, Jázminvirág, Őszi rózsa és Porcelánrózsa modelljeink közül választhat most hatalmas kedvezménnyel. Egy gyönyörű romantikus abrosz nagyon szépen mutat az ünnepi asztalon, de a hétköznapokon is. Válogasson már most ajándékot a jövő hónapban ünneplő szülinaposoknak, névnaposoknak vagy akár Nőnapra vagy a húsvéti ünnepi asztalra 25% kedvezménnyel.

Az akció, más párhuzamosan futó akcióval nem összevonható.