Felnőve mindannyian hálásak vagyunk az édesanyánknak. Nemcsak azért, mert felismerjük, hogy mennyi fáradság, kitartás és türelem szükséges egy gyermek felneveléséhez. Amiért hálát érzünk, az lehet pozitív, vagy negatív dolog is, amit pozitívan fogunk fel. A múltbéli élményt átitatja a megértés, hogy minden a lehető legjobb szándékkal történt úgy, ahogy.

Ezt a nosztalgikus naplót azért készítettük el, hogy felnőtt gyermekként életre szóló, kedves ajándékot adhassunk az anyukáinknak. Olyat, ami nemcsak a szemet gyönyörködteti, de közelebb kerülünk egymáshoz, és értékes gondolatokkal segít megtölteni a kapcsolatot. 
Hogy mindez ilyen szép formában születhetett meg, az Blazsek Anita alkotótársamnak (https://pingallotitkai.hu/) is köszönhető, aki nemcsak az ötletelésben volt mellettem, de gyönyörű élethű grafikáival a szívét is beletette, majd egy szépséges textilzsákot készítettünk hozzá, hogy lélekmelengető és személyes napló legyen ez, a szeretet és a hála kifejezéséhez.

A naplóban témákat találsz, melyek visszakísérnek kicsit a gyermekkorodba, és arra bátorítanak, hogy felidézd, megoszd az emlékeidet, leírd a gondolataidat édesanyád számára. Történtek jó dolgok, melyek azóta is belső erővel táplálják a lelketeket, és jól esik őket felidézni. 
Mint mindenkinél, voltak nehéz pillanatok is, melyek érett fejjel más színben látszanak mint anno.
Az időutazás során felidézheted a kedvenc mesédet, amit tőle hallottál, összegyűjtheted a legviccesebb pillanatokat. Elmesélheted, hogy mi az amiben pédaképként tekintesz rá, vagy leránthatod a leplet egy gyerekkori titokról, amit akkor nem mertél elmondani. Talán olyan is van, amit te bántál meg, és jólesik mindezt tudatni vele. 
Egy receptnek is találsz helyet, amit közösen elkészítetek, de akár egy közös bakancslistát is összeállíthatsz.

Újra átgondolni, beszélgetni, megérteni, közelebb kerülni és hálásnak lenni egymásért – ezért született ez a Mesék Anyának napló.
Légy intuitív, hallgass a szívedre. Írhatsz vagy rajzolhatsz, ha ahhoz van kedved. Keress hozzá fotókat, préselj virágot, melyek szebbé és személyesebbé teszik az édesanyádnak szánt üzenetet.

A Mesék Anyának napló nemcsak anyák napjára szívhez szóló ajándék, de születésnapra, karácsonyra, vagy “csak úgy” is örömet szerez.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TERMÉKLEÍRÁS

Napló aranyozott címlap grafikával, vászonkötésben, 170 g/nm prémium minőségű, natúrfehér papíron. A belső oldalak akvarellel illusztráltak. Azonos grafikával ellátott textilzsákban, csipkével.

Méret: 15x 19 cm

Oldalszám: 40

Szerzői jog: Minden jog fenntartva.
A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.