Július Hónap Termékei a Strandtörölközők Mi sem természetesebb, hogy a nyár közepén óriás méretű (100x140 cm) strandtörölközőink vannak főszerepben. Egész hónapban 6 féle közkedvelt strandtörölközőnket kínáljuk több, mint 35% kedvezménnyel, amelyek nem csak a víz és a nap szerelmeseinek jönnek jól, de születésnapra, névnapra, évfordulóra ajándékként is kitűnően megállják a helyüket. 100% pamut darázs alapanyagból készültek, ennek köszönhetően kitűnő nedvszívó tulajdonságúak és nagyon gyorsan száradnak, emellett pedig puha tapintásúak. Kedvére válogathat a meseszép színekben tündöklő, 3 féle hölgyeknek és 3 féle uraknak készült strandtörölközőnk között. Ajánlatunkat keresse a Nyári kollekció termékkategória alatt.

Július Hónap Termékei a Strandtörölközők

Mi sem természetesebb, hogy a nyár közepén óriás méretű (100x140 cm) strandtörölközőink vannak főszerepben. Egész hónapban 6 féle közkedvelt strandtörölközőnket kínáljuk több, mint 35% kedvezménnyel, amelyek nem csak a víz és a nap szerelmeseinek jönnek jól, de születésnapra, névnapra, évfordulóra ajándékként is kitűnően megállják a helyüket. 100% pamut darázs alapanyagból készültek, ennek köszönhetően kitűnő nedvszívó tulajdonságúak és nagyon gyorsan száradnak, emellett pedig puha tapintásúak. Kedvére válogathat a meseszép színekben tündöklő, 3 féle hölgyeknek és 3 féle uraknak készült strandtörölközőnk között. Ajánlatunkat keresse a "Nyári kollekció" termékkategória alatt.

Minden hónapban elérhető a Hónap Terméke kedvezményes áron!

Szeretnénk Önnek kedveskedni egész esztendőben legnépszerűbb termékeinkkel, ezért havonta új közkedvelt modellt, a Hónap Termékét ajánljuk nagyon kedvező áron.

Minden egyes hónapban kedvezményes áron kiajánljuk az elmúlt hónap legkelendőbb termékét, amelyet az adott hónap folyamán minden nap csökkentett áron vásárolhat meg webshopunkban.

Ugye, milyen kecsegtető ajánlat?! ..., ezért tényleg érdemes gyakran ellátogatni a Csipkelengye webshopjába.

Az akció, más párhuzamosan futó akcióval nem összevonható.

 

Július Hónap Termékei a Strandtörölközők

Mi sem természetesebb, hogy a nyár közepén óriás méretű (100x140 cm) strandtörölközőink vannak főszerepben. Egész hónapban 6 féle közkedvelt strandtörölközőnket kínáljuk több, mint 35% kedvezménnyel, amelyek nem csak a víz és a nap szerelmeseinek jönnek jól, de születésnapra, névnapra, évfordulóra ajándékként is kitűnően megállják a helyüket. 100% pamut darázs alapanyagból készültek, ennek köszönhetően kitűnő nedvszívó tulajdonságúak és nagyon gyorsan száradnak, emellett pedig puha tapintásúak. Kedvére válogathat a meseszép színekben tündöklő, 3 féle hölgyeknek és 3 féle uraknak készült strandtörölközőnk között. Ajánlatunkat keresse a "Nyári kollekció" termékkategória alatt.