Április Hónap Termékei a Zsebes tányéralátétek Egész hónapban 5 féle közkedvelt zsebes tányéralátétünket kínáljuk több, mint 15% kedvezménnyel, amelyek akár már a húsvéti teríték díszei is lehetnek. Kedvére válogathat az különböző mintázatú és színvilágú népszerű tányéralátétek között. Az evőeszközt és a szalvétát csak rejtse el a zsebben és máris készen van az egyedi és praktikus teríték. Kínálunk nagyon szép csipkéset, diszkrét rózsamintásat és szép pasztell színekben pompázó fodrosat is. A zsebes tányéralátétek bármelyike jól illeszkedik egy tradicionális, elegáns berendezéshez vagy akár egy modern, letisztultabb otthonhoz is. Ajánlatunkat keresse az Tányéralátétek termékkategória alatt.

Április Hónap Termékei a Zsebes tányéralátétek

Egész hónapban 5 féle közkedvelt zsebes tányéralátétünket kínáljuk több, mint 15% kedvezménnyel, amelyek akár már a húsvéti teríték díszei is lehetnek. Kedvére válogathat az különböző mintázatú és színvilágú népszerű tányéralátétek között. Az evőeszközt és a szalvétát csak rejtse el a zsebben és máris készen van az egyedi és praktikus teríték. Kínálunk nagyon szép csipkéset, diszkrét rózsamintásat és szép pasztell színekben pompázó fodrosat is. A zsebes tányéralátétek bármelyike jól illeszkedik egy tradicionális, elegáns berendezéshez vagy akár egy modern, letisztultabb otthonhoz is. Ajánlatunkat keresse az "Tányéralátétek" termékkategória alatt.

Minden hónapban elérhető a Hónap Terméke kedvezményes áron!

Szeretnénk Önnek kedveskedni egész esztendőben legnépszerűbb termékeinkkel, ezért havonta új közkedvelt modellt, a Hónap Termékét ajánljuk nagyon kedvező áron.

Minden egyes hónapban kedvezményes áron kiajánljuk az elmúlt hónap legkelendőbb termékét, amelyet az adott hónap folyamán minden nap csökkentett áron vásárolhat meg webshopunkban.

Ugye, milyen kecsegtető ajánlat?! ..., ezért tényleg érdemes gyakran ellátogatni a Csipkelengye webshopjába.

Az akció, más párhuzamosan futó akcióval nem összevonható.

 

Április Hónap Termékei a Zsebes tányéralátétek

Most több, mint 15% kedvezménnyel válogathat 5 féle praktikus és esztétikus zsebes tányéralátétünk közül, amelyek akár már a húsvéti asztal díszei is lehetnek. Kedvére válogathat az különböző mintázatú és színvilágú népszerű tányéralátétek között. Az evőeszközt és a szalvétát csak rejtse el a zsebben és máris készen van az egyedi és praktikus teríték. Kínálunk nagyon szép csipkéset, diszkrét rózsamintásat és szép pasztell színekben pompázó fodrosat is. A zsebes tányéralátétek bármelyike jól illeszkedik egy tradicionális, elegáns berendezéshez vagy akár egy modern, letisztultabb otthonhoz is. Ajánlatunkat keresse az "Tányéralátétek" termékkategória alatt.